Προφίλ

Η besko είναι μια καινοτόμος αρχιτεκτονική, μηχανολογική, συμβουλευτική και κατασκευαστική εταιρεία με μακρόχρονη ιστορία, που εστιάζει στις ανάγκες των πελατών, στον ποιοτικό σχεδιασμό και την τεχνολογική εξειδίκευση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, ακολουθείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την παροχή λύσεων που ενσωματώνουν τα συστήματα και τις λειτουργίες του κτηρίου.

Η εταιρεία besko ιδρύθηκε βασιζόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που η ίδια η κοινωνία δημιουργεί και την αναγκαιότητα να καλυφθούν. Έχουμε επικεντρωθεί στην καινοτομία, υιοθετώντας τις τελευταίες τεχνολογίες που εφαρμόζονται σε σύγχρονα έργα. Η εταιρεία besko Architects | Engineers | Consultants, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών. Παρέχουμε αρχιτεκτονικό και μηχανολογικό σχεδιασμό, μελέτης & κατασκευής, διαχείριση έργου, ενεργειακές και βιοκλιματικές μελέτες και υπηρεσίες ESCO.

Για περισσότερα από 35 χρόνια η J. A. Makris Architectural Studio, προκάτοχος της besko, παρέχει την τεχνογνωσία της στην υλοποίηση σύνθετων έργων. Η besko ειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή κατοικιών, γραφειακών χώρων, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων, πάσης φύσεως Η/Μ έργα. Η εταιρεία besko έχει έντονη συμβουλευτική δράση, συντονίζει έργα κάθε κλίμακας και είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα όσον αφορά τις Εταιρείες Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCO) έχοντας στο ενεργητικό της έργα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, η εταιρεία besko είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) καθώς και του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Οι υπηρεσίες που η εταιρεία besko μπορεί να σας παρέχει είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι το ολοκληρωμένο έργο. Η ομάδα των αρχιτεκτόνων μας πάντα ψάχνει για το βέλτιστο αποτέλεσμα και την αρτιότητα στην αισθητική του κάθε έργου. Παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πελατών, χωρίς ωστόσο να υπονομεύει το σχεδιασμό, τη λειτουργία, τη χρηστικότητα και την προσαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών. Την ίδια στιγμή η ομάδα των μηχανικών μας διασφαλίζει ότι όλα τα έργα που σχεδιάζονται, πραγματοποιούνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Η besko λειτουργεί και εφαρμόζει τους κατάλληλους κανόνες και κανονισμούς που προβλέπονται στο κάθε έργο.

Group Companies